2015.06.19.
15:13

Írta: *candy*

Díjazták az ország legfelelősségteljesebben közlekedő diákjait és tanárait

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kidolgozott ingyenes állami közlekedésbiztonsági program még június 15-ig tart, azonban május 31-én lezárult az intézmények közötti verseny. A Tanulóknak.hu  KRESZ- tudáspróbáján az ország több általános iskolája évek óta az élmezőnyben végez.

Idén a programhoz csatlakozó iskolák tanulóinak részvételi arányát nézve első helyen a Debreceni Református Kollégium Általános Iskolája végzett, második a Magyar Szentek Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola lett, a harmadik helyet pedig a Bélapátfalvai Petőfi Sándor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola szerezte meg. Utóbbi a pedagógusok arányát tekintve is a képzeletbeli dobogó harmadik fokát nyerte el. Ami a tanárok részvételi arányát illeti a legtöbben a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában, valamint a Vértesboglári Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolában csatlakoztak a kezdeményezéshez.

„Nagyon örülünk, hogy a tavalyi évekhez hasonlóan ismét minden megyénkből több iskola is csatlakozott a fontos közlekedésbiztonsági programhoz. Akik részt vettek a Tanulóknak.hu e-learninges tudáspróbáján és tesztelték KRESZ ismereteiket, mindenképp nyertek, hisz elsajátították a forgalomban való részvétel alapjait, közlekedéskultúrájuk fejlődött, így ezek a tanulók minden bizonnyal sokkal körültekintőbben közlekednek majd az utakon. Külön köszönjük azoknak az intézményeknek, melyek 2013 óta visszatérő résztvevők és mindig kiemelkedő eredményeket érnek el, mint a Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola, a Tevelei Általános Iskola, a Ostffyasszonyfai Petőfi Sándor Általános Iskola valamint a Szent András Katolikus Általános Iskola” – köszönte meg a nagy érdeklődést Dr. Gottlieb Adrián, a Nemzeti Közlekedési Hatóság Képzési és Vizsgáztatási Főosztály-vezetője.

A projektben részt vevő 20 legmagasabb tanulói valamint pedagógusi aktivitást felmutató intézményt júniusban értékes közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal jutalmazzák.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreszrefel.blog.hu/api/trackback/id/tr937557406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása