2015.05.09.
07:44

Írta: *candy*

Legyen a bicikli lakásod ékszere!

 

Sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy van egy szuper kerékpárunk, de fogalmunk sincs, hogy hol tartsuk. Áll a folyosón, esetleg levisszük az alagsorba, vagy kitesszük az erkélyre, de igazából tudjuk, hogy egyik hely sem az igazi. Te sem tudod, hogy hol tárold a kétkerekűd?

Egy kreatív magyar tervező elhozta neked a legtutibb megoldást. Csodálkozni fogsz, de ezt követően szeretett járműved a lakásod ékszere lesz. A fiatal művész ugyanis olyan praktikus megoldással rukkolt elő, amilyeneket eddig elképzelni sem tudtunk.

bringa.jpg

A művészet sokoldalú, nem ismer határokat

A bringás kultúra napjainkban olyan szintre fejlődött, hogy több dizájner fantáziája beindult. Extrémebbnél extrémebb ötletek láttak napvilágot, hogyan lehet a bicajosok kedvében járni és megkönnyíteni az életüket egy-egy rendhagyó eszközzel. A SVIK Design kitalálója, Szedlacsek Viktor hangulatos, látványos, az adott lakás stílusához illő egyedi tárolókkal örvendeztette meg a kerékpározás szerelmeseit.

bringa2.JPG

Praktikus, látványos, hangulatos – Feldobja a lakásod

Viktor igazi megszállott, műhelyében 2013 óta megszámlálhatatlan fafaragvány készült, – főleg tölgyből és bükkből, de egyedi megrendelésre más anyagból is - melyeket mindig sorszámmal és saját nevével is ellát. Sosincs két ugyanolyan alkotás, mindegyik mást szimbolizál, mindnek van valamilyen mögöttes tartalma. A különleges trófeái megrendelésre készülnek és 25 kg-ot könnyedén elbírnak. Persze nem csak biciklit, de bármilyen más eszközt, akár egy gördeszkát is bátran akaszthatunk az egyedülálló „fogasokra”.

bringa3.jpg

A gördeszkád sem ússza meg a felakasztást!

A művész igyekszik minden alkotását személyre szabni, a tervezés előtt megismerkedik a megrendelővel és a lakását is alaposan szemügyre veszi, hogy mind színben, mind formaiságában kitűnő legyen a végeredmény.

Ha tehát eddig azért nem vettél biciklit, mert úgy gondoltad, nincs hol tárolni, akkor ezentúl ez sem lehet akadály. Nyeregbe bátran!

Forrás: http://design.hu/magazin/art-design-muzeum/iparmuveszet-design/a-biciklitarolas-muveszete-svik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreszrefel.blog.hu/api/trackback/id/tr557444328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása